...o nás ... technológia ... veľkoobchod potravín   ...aktuálne produkty ...import - export   ...kontakt
   
technológia  
1. KONTROLA KVALITY

Pracujeme v režime riadenia kvality podľa systému HACCP
v oblasti výroby kvasenej kapusty, ktorý pokladáme za základný nástroj riadenia kvality. Finálny výrobok sa sleduje
v celom procese výroby odoberaním vzoriek a ich následným analyzovaním v laboratóriach.
   
2. BALIACE LINKY

Moderné baliace linky na kvasenú kapustu prispievajú k zvýšeniu
jej trvanlivosti a dotvárajú image značky ANDACO pre koncového zákazníka.
3. SKLADOVACIE PRIESTORY

Skladovacie priestory riadené počítačom, ktorý zabezpečuje udržanie požadovanej, konštantnej teploty zaručujú optimálne podmienky pre stály dostatok ponúkaného tovaru.
späť na úvod
 
4. DOPRAVA

Vlasntá automobilová doprava zabezpečuje pravidelnú distribúciu
tovaru v požadovanom čase a predpísanej teplote k odberateľom.
      ...niečo čo by ste mali vedieť o kvasenej kapuste
 
2014 / Všetky práva vyhradené andaco s.r.o. / © megaprint.sk